My inspiration? Emma Watson!

    Looking for inspiration? How about Emma Watson's style?


    Am petrecut ceva timp în fața calculatorului, căutând cele mai frumoase poze ale actriței Emma Watson. Sunt și voi fi întotdeauna un fan al seriei de cărți și filme "Harry Potter" și am avut o deosebită plăcere să urmăresc cum se transformă imaginea Emmei dintr-o fetiță obișnuită într-o prințesă a stilului și eleganței britanice.

    Deodată cum a apărut cel de-al 4-lea film, Emma a început să fie una dintre cele mai căutate artiste pentru coperta Vogue și nu doar. La un moment dat, toți au observat cât de bine se încadrează Emma în tot ce înseamnă "high fashion". În 2013, Emma Watson a apărut pe paginile revistei GQ ca „Femeia anului”. Vogue, Elle și Harper’s Bazaar au început să scrie intens despre transformarea Hermionei încă de prin 2015.

    So, aici aveți pozele care vorbesc singure despre stilul Emmei. Oriunde nu ar apărea, femeia aceasta știe să se îmbrace cu stil, fie că a fost observată pe stradă într-o zi obișnuită sau la numeroase ceremonii. Am inclus și câteva poze de la ședințe foto.












                                                                            Emma pentru Teen Vogue:


Emma pentru GQ:


Vogue: 






Suse poze:
www.vogue.com
www.glamour.com
www.harpersbazaar.com
www.gettyimages.com






Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu