Moldova Fashion Days SS 17A venit primăvara, iar împreună cu ea - o nouă ediție a Moldova Fashion Days  - cel mai amplu eveniment în domeniul modei din Republica Moldova, care întrunește la un loc mereu un număr impunător de designeri, fotografi, stiliști, jurnaliști, modele și spectatori.

Evenimentul va avea loc pe 25 și 26 martie, începând cu ora 19:00, în Showroom-ul Land Rover/Jaguar/Volvo, de pe Bulevardul Dimitrie Cantemir 14. Sunt așteptați toți cei interesați și deja familiarizați cu moda și creatorii autohtoni, dar și cei care își doresc pentru prima dată să vadă prezentările designerilor noștri.

Din comunicatul oficial primit de la organizatorii Moldova Fashion Days am aflat că în cadrul acestei ediții, pe lângă creatorii cu prezența cărora ne-am obișnuit deja vor fi și branduri noi: Maliny, Promesse, Anastasia Che, Privato, Sophie. 

So, eu aștept cu nerăbdare să văd ce ne-au pregătit dragii noștri designeri pentru primăvara-vara 2017 și vă aștept și pe voi acolo. Biletele pot fi găsite aici

Iar mai jos găsiți ordinea în care vor apărea brandurile pe podium, în fiecare dintre cele două zile ale evenimentului.  Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu