Toamna si capriciile ei. 5 tendinte ale sezonului rece 2015/2016

     Când vine vorba de tendințe, acestea mor, reînvie, se schimbă în fiecare an, astfel încât nu putem să nu ținem cont de ele. Sunt ceea ce mișcă moda, se regăsesc în ideile designerilor pentru colecțiile din fiecare sezon și trebuie măcar să fim la curent cu ceea ce se poartă într-un anotimp sau altul, deși părerea mea este că stilul personal este mai important decât toate trendurile la un loc.



     Nu este nici pe departe o descoperire a sezonului, dar paltoanele oversized încă sunt în top. Agreez și îmi doresc :)) Purtând un astfel de palton vei ieși întotdeauna în evidență. Îl poți asorta cu orice, de la botine elegante cu toc la o pereche de military sau ghete sport. În dependență de ce vrei să transmiți lumii întregi, așa își modelezi look-ul.





     Costumul în stil bărbătesc se menține ferm pe poziții. Dacă în anii ’60 consideram că avem lumea la picioare, purtând un sacou cu talie și umeri cusuți, acum putem scoate un costum întreg de pe un bărbat și îl putem îmbrăca direct. Va fi la modă, deosebit, vibrant, chic!



     Cine a spus că boho este doar pentru vară? Nu, nu renunțăm la una dintre cele mai frumoase tendințe ale sezonului trecut doar pentru că s-a făcut mai frig afară! Când frigul a avut vreo treabă cu moda? Continuăm în stilul Bohemian și visăm mai departe!



     Ca și în sezonul rece de anul trecut, anul acesta vom avea parte de o explozie de carouri. Un palton sau o fustă cu un astfel de imprimeu vor atrage toate privirile și vor forma accentul ținutei.





     Clasicul negru nu este nici el o noutate pentru noi, dar e pur și simplu imposibil să nu-l iubești. Este o țintire perfectă atunci când îți răscolești garderoba în căutarea unei ținutei. Negrul a fost dintotdeauna parte a ceea ce înseamnă „stil”.




Pinterest.com
Vogue.co.uk

Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu