Tinute perfecte pentru Revelionul 2016!

     Se apropie Revelionul, iar alegerea ținutei potrivite devine o misiune din ce în ce mai importantă cu fiecare zi care ne apropie de anul 2016. Atunci când alegem ținuta în care vom întâlni noul an, trebuie să ținem cont de mai multe aspecte: unde și cu cine vom petrece, culorile care vor fi în vogă în noul an, aspectele siluetei noastre și nu în ultimul rând – confortul pe care ne-o oferă ținuta. În acest articol vom vorbi despre rochii, deoarece aceasta este cea mai potrivită piesă vestimentară pentru o petrecere de Revelion.




     Institutul Pantone a anunțat deja culorile pentru anul 2016, pe care le puteți vedea aici. Printre acestea se găsesc Rose Quartz, Serenity, Piersic, Lilac Grey, Biscay Bay, Galben Pal și altele. Putem să ne axăm pe nuanța rochiei, accesorizând-o cu mule brățări și un colier bogat. Anul care vine este anul maimuței și excesele sunt în vogă.

Rose Quartz:


Serenity:

                                                 
Lilac Grey:



 Biscay Bay:




     Seara de Revelion îți oferă posibilitatea să fii senzuală și, de ce nu, chiar sexy. Vorbim despre cazul în care îl petreci cu prietenii la cineva acasă sau într-un local. Dacă vei petrece toată seara cu rudele sau, mai ales, cu rudele lui, nu te sfătuiesc să optezi pentru una dintre variantele de mai jos. În 2016, rochiile off shoulder sau cele cu spatele gol vor fi căutate. Ai grijă, dacă spatele este gol, în față nu trebuie să mai ai și decolteu. Nu îmbrăca o rochie foarte scurtă. Linia poziționată un pic deasupra genunchilor va fi alegera ideală. Combinația cu dantelă va avea un efect superb.




     Dacă îți dorești să fii în centrul atenției, alege o rochie cu paiete sau un print deosebit. Încearcă varianta în care paietele nu sunt doar răspândite haotic pe toată suprafața materialului, ci formază anumite desene și linii. Cât despre ceea ce tine de print, acesta poate fi cel mai diferit. O dragoste aparte designerii o au pentru printul geometric și cel african.





     Regula de aur pentru ținuta de revelion este ca aceasta să fie comodă. Nu confunda rochia în care vei petrece, fie și la un restaurant foarte luxos, cu rochia pe care o poartă vedetele pe covorul roșu. Corsetul trebuie exclus categoric, precum și rochiile tip prințesă. Nu este o alegere bună nici modelul sirenă, deoarece îți limitează mișcările. În seara de Revelion totul este despre dansuri, despre o atmosferă degajată cu rudele sau prietenii și, nu în ultimul rând, multă mâncare și șampanie, care nu se combină nici într-un fel cu ceea ce am enumerat anterior. Alege ceva în ce te vei simți comod.




     Dacă spatele sau umerii dezgoliți te fac să te simți incomod, însă dorința de a fi senzuală nu dispare, te sfătuiesc să optezi pentru o rochie cu porțiuni din material transparent. Ca și anul trecut, acestea vor fi în vogă. Stofa transparentă poate fi în zona umerilor, a taliei sau un pic mai sus de genunchi… Totul depinde de alegerea ta.





     Deși am spus că rochia este piesa vestimentară principală atunci când vine vorba de o petrecere de Revelion, nu am putut să nu includ și salopetele – articolele care niciodată nu vor ieși din modă. Un model clasic, unul cu spatele sau umerii dezgoliți, de o nuanță pastelată sau cu un print african, salopeta este în stare să copieze foarte bine rochia. Astfel, nu ezita să încerci și așa ceva.  



Foto: Pinterest, LookBook

Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu