Tinute: Cum sa porti caciula si sa ramai stilata?

Too cold to be pretty? Not so sure.

     Eu am fost întotdeauna de părerea că ținuta trebuie să fie, mai întâi de toate, confortabilă. În timpul iernii, confortul este deseori echivalent cu căldura. Le privesc foarte ciudat pe fetele care poartă pantofi sau paltoane de toamnă și pălării la minus 10 grade. Serios? Pălărie? “Îți îngheață urechile, fată!”, cum zice mama mea. Și are perfectă dreptate!

     Există sute de idei și combinații de ținute stilate și pe timp rece. Foarte rece. 

     Astăzi vreau să vă conving de faptul că o căciulă este cea mai bună prietenă a femeii. Această piesă poate completa aproape orice ținută. Mai puțin o văd asortată cu o pereche de stilettos și de aceea această încălțăminte nu este de purtat iarna pe afară! În schimb, căciula poate face parte dintr-o ținută casual, smart casual, sport, rock sau glam. Se combină perfect cu geaca de piele, paltonul sau cu geaca de iarnă. Preferata mea este căciula, paltonul minimalist (călduros, de iarnă) și o pereche de adidași. Ăștia te mai apără de frig dacă urmezi schema “clădire->transport->clădire”. Sunt perfecte și o pereche de botine cu toc sau în stil military. O rochie tricotată strânsă pe corp, o pereche de blugi simpli și un pulover mare, pufos și călduros, o fustă creion din lână – toate pot fi asortate cu o căciulă faină. Simplu, cald și frumos.


     Ca să nu vă explic toate combinațiile posibile, căci sunt foarte multe, vă invit să vedeți pozele de mai jos. Cu siguranță, veți găsi minim două ținute care să vă inspire. Purtați căciula! Nu vă puneți sănătatea în pericol! În modă există soluții pentru orice situație. Principalul este să găsiți echilibrul dintre frumusețe și confort. 

     Iat-o și pe frumoasa bloggeriță Kristina Bazan (kayture.com).












Foto: Pinterest.com/Lookbook.com

Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu