A pair of pumps can change your world

     Primăvara aceasta, în loc de coliere-statement și cercei masivi se poartă pantofii-bijuterie. Principala regulă pentru a purta aceşti pantofi este să pui accentul pe ei. Nimic altceva din ținuta ta nu trebuie să atragă atenția mai mult decât ei. Pantofii-bijuterie sunt de fapt toţi pantofii care tind să execute rolul şi de accesoriu.




     Printre brandurile care ne propun cei mai frumoși și deosebiți pantofi sunt Balenciaga, Olympia Le Tan, Rochas, Giambattista Valli, Ralpf and Russo și desigur renumiții pantofi de la Dolce & Gabbana. Dacă nu eștii fiică de deputat sau mai știu eu ce și nu ai atâția bani ca să-ți permiți pantofi de la brandurile enumerate mai sus (ca și mine, desigur), ai putea să ți-i confecționezi singură. Da, da, exact. Sunt sigură că ai acasă o pereche de pantofi cu care nu știi ce să faci și cu ce să îi porți. Perfect! Agață ceva de ei, lipește, coase, tranformă-i un pic și uite că ai o pereche nouă de pantofi! Lasă totul în voia imaginației. 



     Dacă până acum mersul pe tocuri ți s-a părut o repetiție pentru "Lacul Lebedelor", acum vei depune efort dublu, pentru că toată atenția va fi centrată asupra picioarelor tale și nu ai vrea să ai parte de situații neplăcute, nu? Astfel, ai putea să faci câteva ture prin casă în pantofii tăi noi, ca să știi cu siguranță la ce să te aștepți de la ei.





     Acești pantofi se vor potrivi perfect cu o ținută clasică, o salopetă neagră, o pereche de blugi și o cămașă, o rochie simplă, mulată pe corp, într-o singură nuanță, un costum în stil masculin, rochița neagră și alte piese care le vor permite să conducă petrecerea.






Photos: pinterest.com/lookbook.com


Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu