Stil si tinute: Gigi Hadid

   Gigi Hadid, modelul american de talie internaţională, a devenit o sursă de inspiraţie pentru mine în materie de ţinute din momentul în care am văzut o poză cu ea purtând blugi boyfriend şi cropped top-uri.

    Gigi este una dintre cele mai apreciate figuri la moment în domeniul modei. Mereu prezentă pe podium în cadrul prezentărilor Valentino, Marc Jacobs, Chanel, Michael Kors, Jean Paul Gaultier, ea a câştigat foarte repede simpatia designerilor şi a presei.




    Cel mai des o putem observa pe Gigi purtând haine comode, într-un stil casual sau sport, combinând blugii cu un tricou scurt (despre care am amintit mai sus) sau plimbându-se pe stradă într-o rochie maxi şi o pereche de sandale fără toc.






    Au existat şi momente neplăcute în cariera lui Gigi. Unul dintre ele a fost după o prezentare de modă, când Gigi a fost criticată pentru corpul ei, mai concret – pentru faptul că acesta are forme frumoase. Unii au fost de părerea că aceste forme sunt inacceptabile în lumea modei. Modelul a avut un răspuns genial, manifestând mândrie pentru faptul că are forme feminine şi atrăgătoare. Ţinutele ei doar confirmă acest fapt.




    O atracţie aparte Gigi o are pentru ţinutele de culoare albă sau cele care au în componenţa lor măcar o singură piesă vestimentară albă. Deşi preferă să poarte mai mult tenişi în loc de pantofi cu toc, vedeta încearcă întotdeauna să fie diferită.




    Pe covorul roşu, Gigi mereu fură privirele prin ţinute mai provocatoare. De fapt, are şi cu ce :))




Ţinutele lui Gigi îmbină tot ce se numeşte "American Style": comod, libertin, un pic sexy sau poate chiar neglijent. În acest stil se poate regăsi oricine.


Mai jos aveţi şi videoclipul meu preferat cu modelul în rol principal. E frumoasă femeia asta cum n-ai da! :))))



Photo: pinterest.com

Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu