Between the lines

     În acest mic articol vin cu câteva sfaturi utile despre cum să porți articolele cu dungi. Am văzut de mai multe ori fete care fac greșeli foarte mari, inadmisibile chiar atunci când își asortează ținuta. Da, fiecare are stilul ei și experimentele sunt întotdeauna binevenite când vine vorba de modă, dar există și unele reguli care țin de stilul clasic, care nu pot fi încălcate și nu pentru ca așa a zis cineva, ci pentru că așa este estetic.

     În primul rând, nu îmbrăca niciodată o bluză cu dungi verticale și fustă cu dungi orizontale sau invers. Nu este recomandabil să porți două piese cu dungi în același timp, dar dacă vrei să porți aceste piese ca pe un costum, ai grijă ca liniile să fie de același fel. Ideal ar fi ca un articol din ținuta ta să fie cu dungi și altul fără.

     Niciodată, dar niciodată nu purta în același timp un articol cu dungi și unul floral sau cu orice alt print. Aș posta si ceva poze cu eșecuri de genul, dar sunt fete pe care le-am văzut pe facebook și nu am dreptul să le iau pozele. Bine, poate am dreptul din punct de vedere legal, dar nu ar fi frumos. Așadar, liniile să rămână linii și doar împreună cu alte linii, cum am zis mai sus, sau cu un articol într-o singură nuanță. Nu purta alte print-uri!

     Pantalonii vor fi întotdeauna cu dungi verticale (un îmi imaginez cum ar arăta altfel).

     Un alt sfat este să îți alegi dungile în funcție de siluetă. E foarte, foarte ușor. Geometrie simplă. Dacă ești mai slăbuță, optează pentru linii orizontale, dacă ai o siluetă mai voluptoasă: liniile verticale. Atât. Este o regulă foarte ușor de urmat și în același timp foarte importantă. Dacă nu ții cont de acest aspect, riști să faci din silueta ta ceva ce sigur nu e. Adevărul este că fetele mai slabuțe vor purta toate felurile de linii, căci pe ele nu le dezavantajează chiar foarte mult liniile verticale.

     În acest sezon sunt în vogă liniile de orice culoare sau poți avea pe o singură piesă chiar un curcubeu întreg, nimeni nu te împiedică. Totul ține de stilul tău personal. Nu uita să îți asortezi cu stil hainele și fă-o doar cu plăcere.

     Mai jos sunt câteva exemple de ținute draguțe.


     Love you! <3 











sursa poze: www.lookbook.com




Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu