Primul designer roman invitat la New-York Fashion Week

     Este vorba despre Dorin Negrău, care a fost invitat la Mercedes-Benz New York Fashion Week Fall 2015. Colecția designerului, care se numește „Bride’s- The story continues”, a fost inspirată din portul tradițional românesc din inima Transilvaniei.

     Colecția a fost prezentată alături de astfel de branduri cu renume internațional precum Marc Jacobs, Calvin Klein și Ralph Lauren. Originalitatea pieselor a fost apreciată de public și aceasta se dovedește prin faptul că după prezentare, toate ținutele au fost cumpărate. Mai mult decât atât, Institutul Costumului din New-York a cerut designerul câteva dintre ținute pentru ca acestea fă fie expuse în cadrul unei expoziții în faimosul Metropolitan Museum.

     Turbanul de mireasă, extrem de lăudat după prezentare, i-a adus designerului un succes nemaipomenit. Au fost comandate 1000 astfel de piese. Fiind primul dintre designerii români invitați la un astfel de eveniment în Statele Unite ale Americii, nu poate fi pusă la îndoială notorietatea pe care a căpătat-o după această prezentare în România.


















                                                        Poze: Ionut Vacar Photography
                                                               Sursa: www.cotidianul.ro

Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu