Your good girl mood

     The white dress - your “good girl” mood

     Una dintre piesele must-have ale acestui sezon este rochia albă. Ce poate fi mai potrivit pentru o zi în care soarele este, în sfârșit, mai generos decât în ultimile 6 luni? O rochiță albă, fină și vaporoasă este mai mult decât necesară. Sunt foarte apreciate rochiile croșetate, care adaugă o notă de vintage ținutei tale și te face să te simți specială. 

     Una dintre tendințele care a cucerit inimile fashionistelor este rochia-sacou, care este perfectă în combinație cu niște stilettos roșii sau negri. Rochia maxi este un alt must-have al verii, care îți oferă maxim comfort și libertate în mișcări. Eu ador să port rochia maxi într-o zi în care știu ca am foarte multe lucruri de făcut și locuri de vizitat, pentru că nu trebuie să am grijă de cum arăt și, oricum, să știu că arăt bine.


     Nu opta pentru o rochie scurtă. Doar în cazul în care este foarte largă, atunci arată altfel. Scopul este să arăți feminină, nu să-ți pui corpul pe tavă. Dacă rochia este strâmtă pe corp, atunci nu trebuie să aibă un decolteu generos sau să fie foarte scurtă. Aceste mici detalii trebuie să se afle mereu în echilibru, pentru a avea o imagine decentă și plăcută. Fustele albe sunt și ele dorite în această primăvară, mai ales fustele midi, evazate. Ghideaza-te după tendințele anilor ‘50, dar completează ținuta cu un colier masiv și modern.

<3
surse: www.lookbook.com
www.pinterest.com


Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu