Candy Color

     Una dintre tendințele acestui sezon este amestecul de culori care poartă denumirea de "candy colors". E ușor să înțelegem despre ce fel de culori este vorba dacă ne gândit la nuanțele pe care le au biscuiții macarons. Da da, acele nuanțe pastelate, care atrag imediat privirea. Este una dintre ideile mele preferate pentru această primăvară.

     Aceste culori sunt o adevărată plăcere pentru ochii celor din jur și nu există domnișoară care să refuze să îmbrace ceva de genul. Orice piesă vestimentară de un turcoaz deschis sau roz pal îți va seta starea de bine pentru întreaga zi, deoarece emană energie pozitivă, dar și o dorință continuă de a mânca ceva dulce))  Poți combina mai multe nuanțe de acest fel sau cu ceva mai aprins, dar nu mai mult de 3 culori, pentru a nu încărca ținuta.


     În privința accesoriilor, eu aș opta pentru ceva foarte simplu, dar nimeni nu a interzis și nu va interzice vreodată colierele masive. Deasemenea, Vogue Italia ne recomandă să purtăm și bijuterii candy (aceleași nuanțe de macarons), iar alea chiar seamnănă cu niște bomboane. 

     Inpiră-te din ținutele care urmează:
























Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu