Salopete, salopete!

     În goana după tot ce este în trend, femeile deseori uită că și piesele care nu sunt neapărat ultimul răcnet al modei pot face parte dintr-o ținută superbă. Salopeta este piesa care niciodată nu va ieși din modă și anume astfel de lucruri creează împreună ceea ce numim „stil”.

     Dacă aveai de gând în ultimul timp să îți înnoiești garderoba, ar fi bine să nu cumperi iarăși vreo fustă ca celelalte 3 pe care deja le ai, dar altă culoare (desigur!) sau a mia pereche de blugi. Întotdeauna gândește-te la ceea ce poate încă nu ai sau la ceea ce crezi că ar trebui înlocuit. Pentru primăvara și vara aceasta este perfectă o salopetă din material ușor, vaporos, precum ar fi, de exemplu, șifonul. Deoarece print-ul este acum în top, poți opta pentru ceva geometric și colorat. Salopetele monocromatice, în tonuri pastelate sunt de regulă mai elegante, pe când cele cu print sunt perfecte pentru plimbări prin oraș și distracție.

     Vara aceasta se va purta foarte mult salopeta din denim, scurtă. Este foarte comodă și o poți găsi aproape în orice magazin.


     Eu aleg salopeta într-un singur ton, deoarece iese mai mult în evidență, mai ales când o asortezi cu accesorii deosebite, fie acestea masive sau minimaliste. Salopeta albă este preferata acestui sezon și trebuie să recunoaștem că nu degeaba.

     Mai jos avem ceva inspirație <3




























Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu