It's wedding time!

     Dacă e sa fiu sinceră, nunțile nu au fost niciodată genul meu preferat de petreceri. Însă, mi-a plăcut mereu decorul pentru nunți, tot ce ține de mese, sală, candy bar... Persoanele care organizează nunți cu anumite tematici mi se par cei mai curajoși și dezinhibați oameni, deoarece au puterea să dea la o parte toate tradițiile banale și să accesorizeze unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor într-un stil aparte.


     În ultimul timp sunt din ce în ce mai atrasă de un aranjament în stil vintage amestecat cu ceva boemic, cu buchete mici de flori în borbane drăguțe din sticlă, cu echibane din flori de câmp, levănțică, dantelă albă și lumânări, cât mai multe lumânări! 

     O imagine spune cât o mie de cuvinte și deaceea am adunat mai multe poze cu idei de decorare a spațiului unde are loc nunta voastră. Consider că detaliile mici, drăguțe și originale sunt ceea ce fac un astfel de eveniment să devină memorabil. Aceste elemente de decor nu necesită mari investiții, dar creează atmosferă, ceea ce este cel mai important. 
























Sursa poze: www.pinterest.com

Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu