Rochia maxi - ideală pentru o zi de vară

     Într-o zi de vară petrecută în oraș, în care nu vrei să îți aranjezi din 5 în 5 minute îmbrăcămintea, pentru că ai o sută de lucuri de făcut și o mie de locuri unde trebuie să ajungi, nu există ceva mai potrivit decât o rochie maxi în stil minimalist. Această rochie se așează întotdeauna lejer pe corp și nu creează disconfort, poate fi asortată cu aproximativ orice și nu trebuie să ai grijă de cum arată, nu te strânge, nu se ridică, nu o ia vântul, e pur și simplu ideală!

     Eu am una galbenă, asemănătoare cu cea din poza de mai jos (care este, mai degrabă, de culoarea muștarului, decât galbenă), și nu aș schimba-o pe nimic în astfel de zile. Dacă aș putea, aș purta-o in fiecare zi, toată vara. :) O alegere bună este o rochie albă, cea mai purtată în acest sezon, dar nu ar strica și un pic de culoare. Totuși, e vară.

     Odată ce ți-ai ales rochia, o poți asorta cu o pereche de sandale cu toc, arată fabulos. Dar, deoarece vorbim aici despre zile în care comoditatea primează, ia-ți o pereche de săndăluțe fără toc sau teniși și o geantă mare, în care arunci toate lucrurile de care vei avea nevoie pe parcursul zilei tale încărcate: carnețele, chei, telefon, o sticlă cu apă, produsele cosmetice necesare, șervețele, umbrelă, DEX-ul etc. :)) Demult am înțeles că nu are rost să întrebi o femeie de ce a luat în geanta sa un lucru sau altul. L-a luat și gata!


      Deci, ne inspirăm și mergem la cumpărături! 












Sursa poze: www.pinterest.com
                      www.lookbook.com

Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu