Prom night!

     Seara banchetului este, pentru multe fete, cea mai frumoasă amintire din liceu sau facultate. Cel mai important element al acestei seri este, desigur, rochia. Deși am absolvit liceul trei ani în urmă, încă îmi place să privesc pozele de la banchetele celor care abia acum au părăsit băncile școlilor. Și atunci când mă uit la poze de genul, din păcate nu găsesc o singură domnișoară îmbrăcată cu stil.

     Problema constă în faptul că majoritatea domnișoarelor consideră că banchetul sau balul (cum i se mai spune) este un eveniment unde trebuie să te îmbraci cât mai extravagant, cu pietre, paiete și culori țipătoare. Cea mai mare greșeală este atunci când fetele încep să își caute rochia pentru banchet și nu țin deloc cont de bunul gust, de forma corpului pe care o au și nici măcar de tendințele sezonului (ceea ce poți afla dând un search pe google).

     În primul rând, o rochie frumoasă nu trebuie să fie neapărat trendy. Dacă optezi pentru ceva clasic, ești din start o învingătoare. În continuare vom analiza câteva idei interesante referitor la rochiile pentru banchet pentru anul 2015.

      Una dintre cele mai bune alegeri pentru acea seară specială este rochia în stil minimalist, cu o croială simplă. Sunt preferabile culorile pastelate și naturale. Foarte rar am avut ocazia să văd o domnișoară îmbrăcată cu o astfel de rochie la banchet, deaceea este timpul să schimbăm viziunea tuturor despre acest eveniment. Minimalismul întotdeauna a fost și va fi reprezentant al eleganței și stilului! Unde găsești o astfel de rochie? Cu siguranță nu la piață sau în magazinul de la colț. Dar să nu vă imaginați că sunt chiar așa de scumpe. O soluție ar putea fi să îți cumperi material și să te duci cu el la un atelier. O astfel de rochie nu o sa îți iasă mai scump de 200 RON/ 850-900 MDL și aici tot depinde de material. Dacă găsești o croitoreasă care lucrează acasă, cu siguranță ieși și cu mai puțin.

     Brandul meu preferat, care a avut dintotdeauna rochii despre care povestesc, este Raquette din Chișinău. Este unicul brand din Moldova, după părerea mea, care are acel aer de chic parisian, pe care nu toți sunt în stare să îl imite, iar rochiile ai impresia că plutesc. Da, sunt ceea ce ar fi cel mai potrivit pentru o seară în care vrei să fii specială!











     Tendința acestei veri de care m-am bucurat cel mai mult este stilul boemic. Aceste rochii sunt feminine și sălbatice în același timp, venite parcă din timpurile când omul era una cu natura. Pentru banchet, ar fi foarte potrivită o rochie albă ca acestea prezentate mai jos. Cum faci o astfel de rochie să fie potrivită pentru banchet? Cu un clutch stilat și o pereche de sandale simple cu bretele. Părul ar putea fi aranjat în bucle lejere, iar machiajul – unul cât mai natural.







     Cu siguranță fiecare fată vrea să fie cea mai frumoasă la banchet. Dar de ce nu și cea mai originală? O idee deosebită pentru ținuta serii ar fi să îmbraci un cropped-top și o fustă, în loc de rochie. Sunt foarte multe modele elegante pe care le poți găsi în magazine sau le poți coase la comandă. Ai grijă să păstrezi legătura dintre eveniment și ținută. Alege ceva foarte elegant și feminin.






      Unul dintre sfaturile despre stil ale Evelinei Khromtchenko sună așa: „Pune accentul pe un singur element în ținuta ta, chiar dacă aceștia vor fi ochii”. Aceasta este, probabil, cea mai folositoare lecție nu doar pentru serile de banchet, ci și pentru ținutele de fiecare zi. La un eveniment deosebit, un clutch deosebit sau o pereche de cercei lungi, cu pietre frumoase, niște sandale care atrag privirile sau o coafură neobișnuită este tot de ce ai nevoie ca să te simți bine. Ai grijă, însă, să nu le combini pe toate la un loc :)) O ținută = un accent.





Surse poze: 

www.iloveraquette.com
www.pinterest.com
www.kenzas.se

Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu