Ulyana Sergeenko. The russian soul

     În ultimele luni, Ulyana Sergeenko a apărut peste tot în presa europeană, mai ales după prezentările de modă care au avut loc la Paris, iar stilul ei personal i-a cucerit pe toți fotografii și redactorii revistelor de modă. Russian Matryoshka, cum au numit-o toți, a trecut ca un vârtej prin capitala modei și a lăsat acolo cele mai plăcute impresii.

     Ca să facem o mică introducere, Ulyana Sergeenko s-a născut în Kazahstan, pe data de 30 august a anului 1981 și este acum unul dintre cei mai apreciați designeri ruși. Da, se pune întrebarea: oare o putem numi designer rus, dacă nu este, de fapt, rusoaică? Așa scrie despre ea presa și Ulyana nu s-a arătat niciodată împotrivă din simplul fapt că studiile în domeniul designului vestimentar le-a obținut în Sankt-Petersburg, iar cariera și-a început-o în Moscova. Chiar după prima prezentare de modă, ținutele proiectate de Ulyana erau purtate de întreaga elită din Moscova.




     Stilul creatoarei este influențat de amintirea bunicii sale, ceea ce este ușor de observat și după colecțiile Ulyanei. Materialele cu flori, fustele midi și lungi, bufante, largi sunt ceea ce caracterizează cel mai bine stilul designerului. Oriunde nu ar apărea, Ulyana poartă de cele mai multe ori o rochie sau o fustă care întoarce priviri. În stilul ei se oglindește cultura Rusiei țariste, cu toate frumusețile ei.







     Foarte rar a fost observată purtând altceva decât fuste midi ca desprinse din povești, însă Ulyana păstrează chic-ul ei personal.    





surse poze: www.instyle.com
                     www.stokholm-streetstyle.com

Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu