Rochiile-lenjerie: cum se poarta



     La sfârşitul fiecărui sezon apar principalele tendinţe pentru sezonul următor. Fetele care se interesează de modă ştiu că cele mai mari portaluri competente în domeniul dat vor scrie articole despre tendinţele noului sezon, reieşind din colecţiile prezentate de cele mai renumite case de modă la Săptămânile modei. Alteori trendurile se nasc din Street Style  sau din ideile ingenioase ale celor mai influenţi bloggeri de modă. 


     Tendinţele pentru sezonul cald 2016 le puteţi găsi aici, însă astăzi vom vorbi doar despre ceea ce a primit denumirea de "Lingerie Style".


     Multe fete m-au întrebat dacă pot să iasă la suc în pijama, dacă tot există aşa tendinţă în acest sezon. Răspunsul este, desigur, nu! Ceea ce vedem pe podium arată a pijamale, dar sunt rochii inspirate din acest stil, nu sunt pijamale adevărate. Stofele care sunt folosite acolo sunt cu mult mai calitative. Unele modele pot fi purtate la o ieşire în oraş şi arătă extrem de bine.





     Cu ce le purtăm? Rochia-lenjerie o putem asorta cu o pereche de pantofi sau sandale cu bretele finuţe. Deasupra putem purta un cardigan lejer. Am văzut şi exemple de combinaţii cu sacou, dacă nu ţi-e frică să furi din feminitatea acestei rochii. Sunt acceptate şi gecile din piele sau din denim. NU lua cu tine o geantă mare, deoarece vei încărca ţinuta. Optează pentru o gentuţă mică, pe umăr, sau un clutch pe care să-l ţii în mână. Nu uita că acest model de rochie se poartă mai mult la ieşiri în oraş şi petreceri, seara. În nici într-un caz nu vei apărea cu ea la birou sau la vreo întâlnire legată de muncă. Astfel, nici nu ai nevoie de o geantă mare. 


Dolce & Gabbana 



     Accesoriile contează foarte mult. Ai grijă cum le alegi. Rochia lenjerie are, de regulă, multă dantelă. Nu o încărca cu coliere statement. Dacă totuşi vrei să creezi imaginea unei dive moderne, optează pentru o pereche de cercei fabuloşi. Se recomandă asortarea cu accesorii minimaliste, finuţe, mici, dar asupra cărora să se oprească privirea pentru câteva secunde.








 Sursa poze: Gettyimages.com/pinterest.com

Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu