The perfect prom dressSeara banchetului este, pentru multe fete, cea mai frumoasă amintire din liceu sau facultate. Cel mai important element al acestei seri este, desigur, rochia. Deși am absolvit liceul patru ani în urmă, încă îmi place să privesc pozele de la banchetele celor care abia acum au părăsit băncile instituţiilor.


În primul rând, o rochie frumoasă nu trebuie să fie neapărat trendy. Dacă optezi pentru ceva clasic, ești din start o învingătoare.

Una dintre cele mai bune alegeri pentru acea seară specială este rochia în stil minimalist, cu o croială simplă. Sunt preferabile culorile pastelate și naturale. Foarte rar am avut ocazia să văd o domnișoară îmbrăcată cu o astfel de rochie la banchet, deaceea este timpul să schimbăm viziunea tuturor despre acest eveniment.


Nu mai merge la Gemeni după rochie! Nu am nimic împotriva acestui centru comercial, dar am impresia că toate fetele care intră acolo pentru a-şi procura rochie se molipsesc de boala “pietricelelor şi paietelor”. Minimalist, elegant, stilat! Iată trei cuvinte pe care trebuie să le repeţi atunci când mergi să cumperi sau să coşi la comandă o rochie.


În ultimii ani moda din Moldova mă bucură din ce în ce mai mult. Acum putem să purtăm ceva autohton. Brandul Raquette este preferatul meu. În magazinul lor poţi găsi ceva gingaş şi elegant la un preţ accesibil. Mai jos îţi prezint doar câteva dintre pozele din care vei înţelege ce am în vedere, dar colecţiile actuale le poţi găsi pe site-ul www.iloveraquette.com sau pe pagina lor de Facebook – Raquette.


Această postare nu este plătită, deci o fac din suflet. 
 Poze: Facebook/Raquette

Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu